Art Quilt Butik

Handla efter kategori

Nyligen inkommet

På REA

Bästsäljare

Recent Blog Posts

Publicerat på

Dag 278: Utrensning

Det tar så mycket tid att rensa och sortera och placera allt där det ska vara. Jag är dock säker på att jag kommer att frigöra åtskilliga timmar när jag klar som annars hade gått till att leta efter olika saker.
Det som tar mest tid är att bläddra igenom böcker som ska sorteras bort – då är det alltid mågot man måste läsa och ibland åker boken tillbaka in i hyllan för senare läsning. Tyger som det finns mängder av ska vikas och läggas i 2 högar sparas och intesparas. Detsamma med linjaler – något jag har otroligt många av – kanske kommer jag att behöva just den som jag inte har använt på 15 år vem vet….men 2 högar där också sparas och intesparas. Sedan är det småverktygen och pennorna.

En symaskin var enkel att sortera ut den hamnade på blocket efter testkörning.
Idag ska jag med full kraft RENSA!

Publicerat på

Dag 277: En solig dag med många tankar.

Idag är det terminsavslutning i Art quilt- cirkeln i Uppsala som jag är medlem i. Alla är där – utom jag! Det är riktigt tråkigt.
Nu börjar det bli jobbigt att behöva bestämma OM man vågar delta i olika arrangemang och evenemang. Det är ju upp till en själv om man vågar utsätta sig för smitta – och det vet man ju inte om-eller-när man gör.
Det råder för tillfället stor beslutsvånda över olika sommar och höstaktiviteter.

Idag blir det bara filosofiska tankar och blombilder!

Publicerat på

Dag 276: Perfekt dag för tryck

Det är så mycket grejor som ska till för att man ska kunna börja trycka och stämpla och leka med alla färger – när allt är framplockat så är det dags att plocka undan. Men det står kvar och jag kan fortsätta idag och i morgon – ja, så länge det inte börjar regna.

Jag tog en hel hög med färgade tyger där en del har tråkiga tryck och en del bara är för enkla och nu ska alla få lite mer mönster .