Publicerad den

Dag 104: Sketchbooks-kurs

Jag har precis avslutat en ”fotokurs”. Eller som jag tyckte att det var en ”kamerakurs” . Som med symaskiner så är det med kameror att kan man maskinen och kan använda alla finesser då går det bra och blir fint, resten sitter i känslan och i ögat, så för mig var det helt ok att grundligt gå igenom en kamera som jag köpte för 7-8 år sedan.

Nu bestämde jag mig igår att anmäla mig till en online-kurs i ”Creative Sketchbooks”. Vid en snabb koll på de första lektionerna så stämmer det med kamerakursen – man går igenom allt material och hur det kan användas på bästa sätt! Det ska bli spännande. Tyvärr har jag allt material som tänkas kan så någon shopping lär det inte behövas.

Adventserbjudande 13, Luciadagen : 20st 45×55 cm tyger från Kaffe Fassett o.CO är Adventserbjudande 13 och kostar 750:- (ordinarie pris 990:-). Erbjudandet gäller så långt lager finns dock längst till 31/12-19.