Publicerad den

Dag 12: Inventering och sortering

Jag var tvungen att lägga alla färgaskar, pennor och penslar på bordet i trevliga högar för att riktigt njuta av hur många och fina målargrejor som jag har. Tack och lov har jag inte köpt allt själv utan ärvt en del från min mamma som målade mycket. Hennes färger är fint använda emedan mina är – rena och många fall oanvända- det beror troligen på att jag köpt nya till varje kurs jag gått i tron att jag skulle bli en bättre elev/artist.


Nu fick jag en ledig vecka pga alltför dåliga blodvärden så nu ska jag samla papper och foton och bilder och sätta igång med mitt bidrag till Laura Kemshalls : sketchbook challenge. Jag har något avsnitt kvar att titta på, men jag är verkligen redo att sätta igång.

Jag insåg också att jag har flera kilramar som det ska vara 10 x 10 – bilder på – det måste jag också ta tag i. De ska målas svarta innan bilderna ska limmas på.