Publicerad den

Dag 126: Överflöd

Inför en kurs jag ska gå på har jag plockat fram olika material från mitt ”lilla” förrådsrum. Det är otroligt nyttigt och värdefullt att gå igenom vad som finns och hitta olika saker som varit bortglömda – men som hade en anledning att bli köpta en gång i tiden. Det fanns en plan för allt men tiden har aldrig riktigt räckt till.

Banden köptes när jag renoverade riktigt gamla textilier för en förening, de är riktigt fina ”rariteter”. Maskerna och märkena är souvenirer köpta i Sydafrika för många år sedan. De var tänkta att sys på ett ”reseskildringsquilt” – det är fortfarande tanken.

En låda med broderigarner, massor av superbra nålar i alla olika storlekar med spets och utan, och så pärlor-pärlor-pärlor och paljetter och stenar…….

Vi får hoppas att kursen ger mig massor av tid och gärna 2 händer till – för idéer och inspiration det finns det gott om – för att inte tala om material.