Publicerad den

Dag 130: 235 dagar kvar……

Nu känns det som att jag har spårat ut från den planerade vägen fram till ”alla mina quilt är färdiga”. Tiden går mest åt till att planera nya projekt och det blir alltför lite sytt. Varför??? När jag tittar på alla toppar som ligger och hänger överallt, inser jag att det är meningslöst att lägga mer tid på såååå många av dem. Jag vill inte ha dem själv och jag vill inte ge bort dem. Idén med underlägg är bra, men hur många sådana behöver man? Grytlappar – ok , hundtäcke? Malte ligger inte på quilt så till honom är det ingen mening att sy. De stora topparna är ganska tunga att quilta så jag kan omöjligt ha mer än ett på gång i taget. Dessa är väl de jag känner mest för att behålla. Vad ska jag då göra med alla små en kvadratmeters toppar i olika mönster?

Det finns många fler……..

Detta är en stor topp i japanska tyger som jag trots enkelheten tycker om och kan tänka mig quilta klart.

Idag ska det bli att ta nya tag i det gamla och inga nya planer.