Publicerad den

Dag 272: Rensning

Vissa dagar bara rusar iväg och alla mina planer om vad som ska hinnas med, förblir planer.

Anders rensar i garaget och då kommer de mest märkliga saker fram som ska skänkas, säljas eller kastas. Ett antal borrmaskiner, slagborrmaskiner och slipmaskiner kom fram och en trasig – använd en gång- motorsåg, säckakärror och en superfin spaljé allt skulle ha nya hem. Det som gick först var den trasiga motorsågen.

Jag var inte så särskilt delaktig i den faktiska rensningen av garaget, men jag räddade så-och planteringskrukorna från tippen och var en beundrande publik.

Nästa rensning fick jag däremot medverka vid. Det var att rensa bort kirskål från hallonlandet. Förra året användes trimmer för att bli av med det värsta, vilket resulterade i att de små hallonskotten, som ska bära hösthallon, åkte med. Jag inser att vissa saker måste man (jag) bara göra på det tråkiga sättet.

Det blev lite sytt med betoning på lite och inget att visa bild på så jag tog ännu en bild på de underbara Rhododendron/Azaleorna – trots påpekande om att jag har för många blommor på en quiltblogg.