Publicerad den

Dag 278: Utrensning

Det tar så mycket tid att rensa och sortera och placera allt där det ska vara. Jag är dock säker på att jag kommer att frigöra åtskilliga timmar när jag klar som annars hade gått till att leta efter olika saker.
Det som tar mest tid är att bläddra igenom böcker som ska sorteras bort – då är det alltid mågot man måste läsa och ibland åker boken tillbaka in i hyllan för senare läsning. Tyger som det finns mängder av ska vikas och läggas i 2 högar sparas och intesparas. Detsamma med linjaler – något jag har otroligt många av – kanske kommer jag att behöva just den som jag inte har använt på 15 år vem vet….men 2 högar där också sparas och intesparas. Sedan är det småverktygen och pennorna.

En symaskin var enkel att sortera ut den hamnade på blocket efter testkörning.
Idag ska jag med full kraft RENSA!