Publicerad den

Dag 280: Regn-regn-regn

Perfekt väder för inomhusarbete. Det finns massor att få i rätta lådor och burkar så att jag lätt kan finna allt. ” En plats för varje sak – och varje sak på sin plats”

Symaskinen hade knappt landat på blocket förrän den blev såld. Jag var väldigt tveksam först om den var i skick att säljas eftersom den har stått några år utan att bli sydd med. Efter att ha frågat en ”branchexpert” tog jag beslutet att sätta den på blocket och det känns jättebra att en symaskinsreparatör köpte den för att friska upp den och sälja vidare.

Nu har jag en vecka på mig att ställa iordning till monterutställni gen på biblioteket i Kävlinge. Det är liten yta så mina 10×10 passar perfekt. De måste bara presenteras på ett smakfullt sätt.
Kanske hinner jag göra några små collage för att få lite variation.

Jag fann en hög med fina handgjorda papper som kommer att bli en fin bakgrund och lite guld och metallspån. Vi får se vad det blir.