Publicerad den

Dag 282: Mer på temat Afrika

Det blev mycket gjort igår, men inte riktigt det som var planerat. När jag sökte efter småsaker som skulle passa bra att sy på och dekorera mina afrikanska små bilder, hamnade jag i lådor med olika rariteter. Där var alla klockor som jag haft i mitt liv plus ärvda klockor från föräldrarna, där var massor av kameror som inte längre fungerar – någon med film i, där var ransoneringskort från 1941 och pappersaktier från inte längre existerande bolag och barnens hälsokort. Allt måste gås igenom och undersökas – så dagen var nostalgiskt givande. Jo, jag hittade alla små souvenirer som jag visste att jag hade och nu kan jag välja två vägar: antingen fortsätta plocka fram glömda boxar med intressant material eller sy färdigt av det som jag har hittat….