Publicerad den

Dag 283: Trådförvaring

Efter att nästan gett upp om att hitta en perfekt förvaring till all min tråd lyckdes jag igår finna en ovanligt bra lådvagn på bauhaus. Den har 10 lådor så till en början blir det en färg i varje låda.

Eftersom den är av plast är den lätt och har hjul så jag kan rulla fram den till maskinen och slipper plocka ur ” 10 rullar som aldrig kommer tillbaka rätt” , utan kan välja en rulle i taget.
Nu ska all tråd sorteras in i rätt låda. Jag tänkte måla en liten figur i rätt färg på lådan, så jag slipper öppna flera lådor när jag ska välja. De är visserligen genomskinliga men inte tillräckligt.

Alla små boxar som nu blir lediga kan jag använda till att sortera in olika småsaker i.

Jag köpte några liknande rullvagnar som jag tänker lägga olika pågående arbeten i. De passar perfekt under snedtaket i garderoben. När jag är klar kommer flera sopsäckar ha fyllts med instruktioner och kursmaterial. En epok är förbi!

En ny är på gång!