Publicerad den

Dag 286: Galleri !!

Om det fanns någon tävling vem som har flest knappnålar så tror jag att jag skulle vinna den! De finns överallt i alla lådor och väskor och små askar – på bordet och golvet , i soffan och ibland i foten.
Jag har massor av linjaler och mallar och pennor och jag vet inte allt som har använts sparsamt vid mina kurser. Inget som jag behöver längre alltså!
Det som är mest givande med en stor uppröjning är att man samlar alla olika -fast lika -saker i olika högar från alla olika källor dvs från packade syväskor, från lådor i olika rum och från ställen där de inte borde vara.
Nu känns det som jag skulle kunna ha en jätte-stor loppis av sy- och quiltverktyg och tillbehör. Vi får se om det blir.

Samtidigt rensar jag ibland alla bilder och tänkte göra ett ”Galleri” på hemsidan. Det blir roligt – iaf för mig-att ha de senaste årens produktion samlad på ett ställe.