Publicerad den

Dag 290: Utställning

Det var inte någon stor utställning som skulle arrangeras igår, men det blev bra efter att ha flyttat om ett par gånger.

Jag skulle ha med en presentation om mig själv och mitt arbete och min hemsida. Då kände jag att ett galleri med mera representativa quilts hade varit roligt att visa – bredvid bloggen. Emma min bästa hjälp i nöden gav mig i uppgift att samla och sortera allt jag ville ha i galleriet. Det blev en lång nostalgitrip genom 2 datorers alla bilder när det skulle hittas quilts. Man inser hur mycket som händer och så fort tiden går när man bläddrar i bilder.
När jag var klar fixade Emma ett galleri.
Sen bjöd hon in till vernisage på fb och den otroliga mängden gäster – inte bara ”i branchen”, som har besökt det digitala galleriet kunde jag inte i mina vildaste tankar föreställt mig. Jag är överväldigad och överraskad. Stort Tack till Emma som gjorde det möjligt. Och Välkomna på rundtur i Galleriet bredvid bloggen.