Publicerad den

Dag 305: En efterlängtad regndag

Ett täcke blev färdigquiltat och avslutningskanten ska sys på idag.
Då var det fritt fram att lägga ut och placera blocken rätt på landskapet med fyrtornen. Jag inser att det är mycket kvar, men jag tror inte att jag behöver sy allt för hand utan kan komma undan med lite fusk på symaskinen. Det ska testas i alla fall.

Trots att jag letade runt hittade jag ingen låda med undanlagda tyger som var tänkta till detta så jag ska plocka samman en hög idag att använda. Jag hittade en pärm med alla små figurer ritade och utklippta i fryspapper och sorterade i plastfickor. Nu är det tyger och strykjärn som ska plockas fram.

Den Afrikanska liljan som hade 1 blomma förra året har 9 blomstänglar i år.
Jag hade tänkt ge den en ny kruka för nästan all jord är borta och tjocka rötter fyller krukan. Men jag tror nog det är bäst att vänta till efter blommingen med omplantering.