Publicerad den

Dag 315: Hackes väska

I början av året sydde jag en väska till Alice. Den fick hon när hon fyllde 4 år i mars. Det var hennes kalas som blev det sista kalaset innan allt ställdes in och isoleringen spred sig.
Nu var det ju väskan ! Jo, Hacke skulle fylla 4 och jag hade planerat sy en väska till honom också. Det var inte det enklaste som jag hade sytt – men : för länge sedan köpte jag en digital kurs på Craftsy med Annie (byAnnie) men aldrig sett den. Nu blev det bråttom för Craftsy ( Blueprint) skulle stänga ner och kanske skulle alla inköpta kurser bara försvinna. Det tog några dagar men jag såg kursen – otroligt bra och pedagogisk – och genast kändes det mycket roligare och säkrare att sätta igång med väska nr 2.

Efter att ha gått igenom allt som restade efter första väskan, visade det sig att det vara var 2 delar som saknades så det blev enkelt att göra en likadan.
Visst var det svårt men alla tips och erfarenheten från väska 1 gjorde att det blev mycket enklare och inte tog så lång tid. Antalet sprättningar och svordommar var färre.

Väskan fylldes med Pixiböcker, kritor och målarbok samt lite annan sysselsättning att ha i bilen eller på tåget vid långresor.
Hacke fyllde 4 hemma hos sig, men fick sin väska när han besökte oss och var glad för den när han åkte långa bilfärden hem till Uppsala.