Publicerad den

Dag 325: Mer ”dåligt samvete” avbockat

När jag ändå river runt i alla linneskåp och lådor med textilier var lika bra att tömma allt och rensa och städa. Så svårt att rensa ut och kasta fina textilier ärvda från äldre släktingar. Vissa fina spetsdukar la jag i en lite art quilt hög – vi får se vad det blir.
Alla handdukar och dukar tvättades och manglades – vad ska jag göra med allt???

Det tomma skåpet användes som klädförråd på tiden när huset var ålderdomshem. Hyllorna är uppmärkta med storlekar 36-38-40…..-56. Undrar om det var till boende eller personal?

Idag får bli sista dagen med detta jobbet. Alla långa dukar ska mätas och läggas i sin byrå. Alla smådukar och handdukar ska läggas in i det tomma rena skåpet. Och mangeln ska tillbaka på sitt bord i paketinslagningsrummet. – Jag kommer inte behöva mangla på väldigt länge!
I morgon ska jag sy!