Publicerad den

Dag 353: Ingen ”Black week” men en ”Last week”

Det blir ingen ”black week” i shoppen utan en ”last week”. Den 30/11 stänger jag för gott. Visst finns det tyger och annat kvar, men jag ska prioritera annat en tid framöver, så det känns inte nödvändigt att tömma på varor.

I somras tog jag en paus för att utröna vad som förlamade mitt stämband. Efter många olika (misslyckade) undersökningar togs en biopsi som visade på metastaser i lymfkörtlarna som gjorde dem svullna så att det förorsakade en stämbandsförlamning.
Nu gäller det att hitta tumören och gärna avlägsna den. Själv är jag säker på var den sitter men ”vården” är inte så allert just nu och allt tar tid. -Kan man ”killgissa” utan att undersöka så gör man tydligen det. Veckorna framöver kommer att bli avgörande om någon lyssnar på mig eller ej!