Publicerad den

Dag 1: 1/1 2021 Gott Nytt År !

Efter en annorlunda julhelg kom då äntligen dagen då elden falnade och avslutade det värsta året i mannaminne.

Nu kan det bara bli bättre och det gäller att fokusera framåt. Ricard Juhlin är uppkorkad och i lagom rumstemperatur -det känns lite fel , men alkohol och kylda drycker är inget för mig just nu .

Trots att ingen har fått komma hit och hälsa på så är julen fint pyntad och (de flesta) julpynten är uppställda på sina traditionella platser. Jag har bidragit med julgransklädsel.

När Baxterpumpen väl är urkopplad idag, är min 3:e behandling av 6 avklarad. Jag kan bocka av de flesta tänkbara biverkningar och har fått parera med olika medikament och kurer. Som sagt det kan bara bli bättre.

På nyårsdagen ska man planera framåt – en del kallar det nyårslöften – men jag föredrar att skriva lista och planera. Det ska bli skissbok, sömnad av påbörjade arbeten och massor av quiltning på quiltmaskinen. Vi får se!