Publicerad den

Dag 96: Jobbajobbajobba,

Att jag skulle få fler timmar på dygnet bara för att man kommer på fler roliga saker att göra var kanske inte väntat – men jag trodde i min enfald att jag skulle hinna lika mycket som innan. Där misstog jag mig, för mer arbete gör att man blir lite tröttare och …. får mindre gjort. Konstigt! Hur som helst så är det jätteroligt att lägga in alla advenstserbjudande och se det positiva gensvaret.

Detta är en del av arbetsytan – tyger som ligger på vänt att bli skurna och de som ska sorteras innan fotografering och de som blir fotograferade.

Dagens adventserbjudande 5: är tygpack med 10 st 50 x 55 cm från Moda från designern Birgitte Heitland ( jag är inte 100% säker på att hon är mamma till alla) men de har samma tema med text och tryck. Pris 450:- fram till 31/12-19 sedan ordinarie pris 575:-. De är inlagda under adventserbjudande i shoppen.