Publicerad den

Den 13/6: söndag innan utställningen.

Art Quilt Circle, textilkonstgruppen jag är en del av, kommer att ha en stor utställning på Järnboden i Harg mellan den 18/6-30/6. Harg ligger i Östhammars kommun norr om Uppsala. Järnboden ligger väldigt vackert och det är väl värt en utfärd.
Det är massor som ska vara klart och iordning tills dess och jag har fullt upp att utnyttja all min energi de dagar som är kvar.
Vi är 9 st som alla kommer att ha fina alster att visa och till försäljning.
Jag kommer att ha – förutom art quilts – fina kort till försäljning. De har varit jätteroliga att tillverka och jag hoppas många gillar dem.

Nu är det etiketter och upphängningslister, fisklina och små ögleskruvar som ska samlas ihop och packas tillsammans med hammare, stege och vattenpass.
Jag ser verkligen fram emot att träffa många besökare efter så här lång tid av isolering. Det kommer att vara coronasäkert med begränsat antal besökare per våning åt gången, men huset är stort så det ordnar sig.
VÄLKOMNA!!!!