Publicerad den

En timma om dagen- det räcker inte om allt ska bli klart.

Jag inser nu varför en del arbeten blir förpassade till förrådet istället för att bli färdigsydda. Det är ofattbart att så många tidskrävande quilts har påbörjats under min quilttid. Det ligger flera i olika lådor och jag fattar inte att jag inte har gjort dem klara tidigare. Jag tog tag i en liten box med vita kvadrater och tänkte att det kunde vara lagom att sy på i värmen – men vad det var tråkigt och tog riktigt lång tid. Fullt förståligt att det har hamnat i en låda. 75 st blev sydda, men det var bara en bråkdel av vad som behövs.

Värmen har gjort att björbär och tomater mognar och behöver skördas.

Det blir fint till vintern med bär i frysen. Tomaterna äts dom godis nu när de är jättegoda.

Vi har fått nya ”husdjur” dvs de bor i trädgården – men vi matar dem med hundmat och vatten. Det är fint med Igelkottar!

Nu äntligen har Diadembusken satt igång med tiktiga blommningen. Det är massor med knoppar så jag ser framemot en lång blomningsperiod.